Je camper verhuren, hoe werkt dat?

Je camper als verdienmodel

Nu jouw camperbus klaar is, kun je er mee op pad! Maar wat als je de kosten graag zou willen terugverdienen? Jouw busje verhuren is super spannend, maar ergens is het ook heel slim. Zelf ga je er waarschijnlijk maar een paar weken per jaar mee op vakantie. Je betaald camper stalling, of hij staat stil bij jou voor de deur.

Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij je bus verhuren?

Je kunt je bus of camper op eigen initiatief gaan verhuren, aan vrienden of kennissen. Dit is een veilige optie, mits je bespreekt wie er verantwoordelijk is voor dure schade’s etc. Zelf moet je goed uitzoeken of jouw camperverzekering de schade dekt als deze gemaakt is tijdens de verhuur. Sommige camper verzekeraars dekken namelijk géén camper verhuur. Zoek dit vooraf goed uit!

‘Doorgaans worden campers slechts vier weken per jaar gebruikt, zonde toch? Verhuur je camper of bus en verdien gemiddeld 6.043 per jaar!’

camper verhuren

Verzekering

Om goed om te gaan met schade, kun je bij Goboony een Dagverzekering afsluiten. 

Kies je voor de automatische dagverzekering, dan is deze gekoppeld aan je verhuurkalender op de website en gaat automatisch de dagverzekering ‘aan’ op verhuurdagen. Daar hoef je zelf niets meer in te doen. Het voordeel van deze standaard dagverzekering is dat huurders 24/7 een beroep kunnen doen op pechhulp, zowel in binnen én buiteland. Ook word er vanuit Goboony gezorgd voor vervangend vervoer of vervoer naar de volgende camping etc.

Je kunt ook handmatig kiezen, voor een Optimale of All Risk verzekering. Dit zijn uitgebreide internationale en All Risk dekkingen tijdens de verhuur. 

Goboony heeft ook een derde optie, de ‘Heldere Premie’. Deze premie is een losse premie, die je betaald per verhuurdag, en kost 19,90. Verhuur je je camper niet, dan betaal je ook niets. 

 

Succes!

Ben je er al uit of je het aandurft om je bus te gaan verhuren?

‘De Heisenbergers’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven