OVER ONS

Ons verhaal, in een notendop:

Wij zijn Larissa en Josanne. Sinds 2023 oprichters van het vanlife platform ‘T5 Heisenberg’, in het bijzonder voor mensen met dezelfde voorliefde voor de Volkswagen Transporter 5. Toch was ons eerste busje een echte ‘oldie’, namelijk een dertig jaar oudeVolkswagen T4. Na drie jaar trouwe dienst hebben we deze verkocht om iets nieuwers terug te kopen. Het oude oldtimer sfeertje is er wel van af, met de bus die we nu hebben. Voorheen zwaaide iedere roestige rammelbak elkaar vriendelijk tegemoet. Dat zit er nu niet meer in, we horen niet meer bij de ‘oldies‘. Maar hier en daar wat comfort (zoals airco), is toch ook wel erg fijn.

Tijdens onze roadtrips zijn we erachter gekomen hoe mooi het onderweg zijn eigenlijk is. Je vertraagd, geniet, en bent bewust bezig met waar je bent, vandaan komt en naar toe wilt. Sindsdien is ons hart sneller gaan kloppen voor camperbusjes/reizen en willen we mensen graag inspireren. 

 

Onze Passie

Eenmaal in het bezit van de Volkswagen T5, konden we gaan dromen. De bus was immers een normale bestelbus. Hoe ga je te werk, waar moet je rekening mee houden? Inmiddels staat er veel online geschreven, maar we mistten toch hier en daar specifiek wat tips voor iemand die exact dezelfde bus aan het ombouwen was. 

In het ombouw proces liepen we tegen verschillende dingen aan. Wij deden dit tenslotte ook maar voor het allereerst! De vragen die wij hadden, zullen ongetwijfeld ook bij anderen spelen. Misschien zelfs wel bij jou, nu jij je verdiept in het ombouwen van een bestelbus naar camper. Via dit platform en via de socials nemen we je mee in de antwoorden die we vonden op de vragen die we hadden tijdens dit proces. 

Ons doel

Jou helpen met je eigen stukje vrijheid creëren op vier wielen. Want die vrijheid, is fantastisch! 

We hebben niet zoveel nodig, in essentie. 

Scroll naar boven