Camper gordijntjes

Bij een lekker bed in je camperbus, horen ook goede gordijntjes om de ruimte waar je slaapt te kunnen afschermen. Toch? Niets slaapt zo lekker als in een donkere ruimte. Gordijnen zijn hierbij erg belangrijk en bepalen ook hoe donker of licht je zal slapen. Hierbij kun je in ‘camper land’ kiezen uit verschillende optie’s. Je kan je camperbusje zo huiselijk mogelijk afstijlen. Denk hierbij aan rolgordijntjes, hang gordijnen, screens, of een combinatie van beide.

Wij kozen voor de combinatie van beide…

Na wat googlen kwamen we erachter dat er een hele markt is om jou verder te helpen met de perfecte gordijn op maat voor jouw camper. Uiteindelijk slaagden wij bij Camp’r, een bedrijf in Lijnden. Zij maken een rolgordijntje, die wasbaar is, verduisterend, in de stof die je wilt, en ook nog magnetisch. (Dus het effect van screens). Zelf zijn wij wel handig met hout, verf, en een boormachine, maar zeker niet met de naaimachine. Dit klusje wat dus een klusje die we liever uitbesteden.

De wachttijd bij Camp’r was ongeveer een maand. Hier kun je niet veel over zeggen, want die wachtijd is naar ons inziens niet buitensporig lang. En het resultaat mag er zeker zijn! De gordijntjes zijn perfect passend voor onze Volkswagen T5, L2H1 (hoogte 1, lengte 2). Het bedrijf die deze gordijntjes voor ons heeft gemaakt maakt vaker gordijntjes voor volkswagen bussen. Ze zijn dus bekend met de standaard maten. Sterker nog, dit bedrijf bouwt als je genoeg in de buidel tast rustig je hele volkswagen bus om tot pracht camper.

Nou moeten we wel toegeven, dat de communicatie niet heel vlekkeloos verliep. Dit is niet hun sterkste punt. Zo mailden we geregeld langs elkaar heen (kregen geen antwoord op al onze vragen), en werden we niet vriendelijk onthaald op de dag van de afspraak van het plaatsen van de gordijntjes. Afijn, het resultaat van de gordijnen is wel echt top.

Op een rijtje:
  • Verduisterend
  • Magnetisch
  • Wasbaar
  • In je eigen kleur
  • Precies op maat

We hebben modieuze, passende, verduisterende gordijntjes. Het leuke is ook, dat de leren greepjes weer helemaal matchen met de leren grepen op de kastjes.

Wat vind jij ervan?

Liefs, ‘de heisenbergers’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven