Boho chic on the road met macramé!

Nu de bus bijna af is, komt het allerleukste eindelijk in zicht: het afstijlen van de bus! Ik ben zelf aan het macramé’en geslagen om een mooie vlaggenlijn te maken, maar dit project lijkt toch lastiger dan ik had bedacht. Ik zag een toffe webshop die de vlaggenlijn op de gewenste kleur voor je kon maken. Ideaal! Zo kozen wij de kleur van de verf die op de kastjes zit.

Decor Form

Ik vond de webshop van Kalinka via Etsy. Kalina’s passie voor macramé gaat verder dan alleen het creëren van iets moois. Het is een vorm van zelfexpressie en een manier voor haar om een ​​band op te bouwen met haar dierbaren. Als oprichtster van Decor Form stort zij zich met hart en ziel in haar vak.

Haar reis begon met het verlangen om meer tijd met haar kinderen door te brengen en tegelijkertijd haar passies na te streven. Wat begon met eenvoudige projecten voor vrienden, groeide al snel uit tot een klein bedrijf met prachtig ontworpen, handgemaakte macrame-decors.

Een van haar bekendste creaties van macramé is wel de macramé-slinger – een perfect vleugje Boheemse charme voor elke ruimte, inclusief de gezellige omgeving van je camper. Deze veelzijdige decoraties kunnen bij Kalinka naar wens worden aangepast, met verschillende lengtes, kleuren en patronen om de unieke stijl van je camper interieur vast te houden.

Stel je voor dat je een macramé-slinger boven je deuropening hangt, waardoor je woon/kampeerruimte een vleugje warmte en textuur krijgt. Of hang er een voor je raam om zonlicht te filteren en een speelse sfeer te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Duurzaam

De schoonheid van macramé-slingers ligt niet alleen in hun esthetiek, maar ook in hun praktische bruikbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke katoenen koorden, zijn lichtgewicht en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor de nomadische levensstijl. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat ze jarenlang een vleugje magie aan je camper blijven toevoegen. Dus als je aan je volgende kampeertrip begint, of ook na je ombouw avontuur de bus gaat stylen, overweeg dan als accessoire eens macramé vlaggetjes!

Het is een eenvoudige manier om je camperbus te personaliseren en een gezellige, uitnodigende ruimte te creëren die je unieke stijl en liefde voor avontuur weerspiegelt. Hierboven in de slideshow zie je ook direct een stukje van de inbouwkeuken. We zijn al aardig ver he? De afwerking van de bovenkant bij het hefdak moet o.a nog gedaan worden. Maar we zijn al een lekker eind op weg.

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met de vlaggetjes, het maakt de sfeer toch net wat meer ‘aangekleed’, en zo mooi als deze vlaggenlijn is had ik het zelf zeker niet kunnen maken!

Ik blijf nog maar eventjes oefenen…

Met de code JOSANNE30 krijg je in de webshop 30 procent korting! Geldig tot 11-04-2024.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven