Review: Lofoten Beach Camp

Als je op de Lofoten bent, is dit wel een heerlijke camping die een bezoekje waard is. Het is misschien wel de mooiste camping op heel de Lofoten. De ligging is fantastisch, het ligt pal aan Skagsanden Strand en heeft veel luxe op het camping terrein te bieden. Ook ligt de camping op de doorgaande route, de E10. Hierdoor is het een fijne uitvalsbasis om na je bezoekjes aan bijv. Henningsvaer en Reine neer te strijken bij deze camping. Wat ons opviel is dat er niet heel veel campings zijn op de Lofoten, terwijl het er wel druk bezocht is door mede camperaars.

Beach bar & sauna

Het heerlijke aan deze camping is de luxe uitstraling. Zo bevind zich midden op het terrein een hippe beachbar, in de vorm van een houten ’tent’. Hier is er de mogelijkheid om te ontbijten, te lunchen, te dineren of te borrelen. De bar is open van 10:00 tot 23:00, prima tijden dus! Wij hebben hier eigenlijk beide ochtenden en avonden aangeschoven om wat te nuttigen, het is toch erg fijn en draagt bij aan je zorgeloze vakantie gevoel, als je niet hoeft na te denken over boodschappen doen etc.

Ook heeft de camping een sauna. Deze sauna heeft uitzicht op de zee. Veel mensen huren de sauna, en duiken vervolgens de zee in. (Ook als het geen warme zomer dag is, echt een aanrader!)

Surf en Yoga lessen

Lofoten Beach camp bied ook Surf, Sup en Yoga lessen aan. Voor ieder is er wat wils. Wij hebben dit overgeslagen, het was ook niet heel warm meer toen wij een bezoekje brachten aan de Lofoten.

Fijne plek

Wij vonden het al met al, een fijne plek. Je mag zelf je plekje bepalen voor de nacht, er is een fijne schone warme douche, personeel was vriendelijk (wel erggg hip), eten en drinken was goed, luxe optie’s zoals sauna… Alleen zit aan dit alles wel een klein prijskaartje. De kosten zijn toch wel ‘aan de prijs’.

Maar wat ons betreft een heerlijke camping voor als je op de Lofoten bent! Zeker qua ligging is het een top plek, na je bezoekje/overnachting op deze camping kun je je reis verder vervolgen en de dorpjes die noordelijker liggen bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven